Ugebrevet - udlagt uge 17

Bøgehækken springer ud

Forside

Som forsøg i foreløbig et par måneder, vil der i form af et ugebrev herved i korte træk blive samlet lidt op af, af hvad som rører sig ved livet på lokalplan.

Ønsker nærmeste at bidrage med korte indlæg, er de velkommen. Deadline herfor vil være en tirsdag aften

 

Det forgangne uge - har været en uge som på forskellig vis er bleven præget med individuelle påsketraditioner. Naturen er begyndt at vågne op af vinterdvalen. Markerne er flere steder bleven tilsået, ligesom havens træer og buske nu begynder grønnes i fuld flor, samt fugleaktivitet for bygning af reder er i fuld gang.

Det er med en vis vemod vi hvert år må afvise en solsort at bygge rede på terrassen, men her i huset kan dette ikke tillades. Derimod har den så lov at bygge et årligt rede i et garagetilbygning.

 

Græsplænen er bleven slået et par gange, som var meget vanskelig på grund af den megen mos som var kommen i vinterens løb. Ud over dette har vi endnu ikke gjort nogen stor nummer ud af øvrigt havearbejde.

 

Indenfor familien har vi i weekenden været til vores ældste datter og svigersøns 2x50-års fødselsdag. Dette blev afholdt på ”Vejlefjord Hotel” og var på alle måder et rigtig godt vellykket festaften.

”Vejlefjord Hotel” er beliggende imellem Juelsminde og Vejle i smukke naturomgivelser. Denne hotel er oprindelig opført som tuberkulosesanatorium og var for denne sygdom det første behandlingssted i Danmark.

”Vejlefjord Hotel” og grundlægger vises ved herunder vedhæftede billeder.

Af hvad som ellers sker ude i den store verden, lader vi de respektive medier herom, selv fortælle.

 
 

Vejlefjord Hotel

Grundlagt

 

Bemærk: Ugebrevet udstedes så vidt muligt hver onsdag, foreløbig i 2 måneder. Deadline herfor er senest tirsdag aften.

Bidrag hertil kan tilsendes kontakt

Efterfølgende udstedelser, har fra næste uge skiftet versionudseende fra ugerbrevet til Bindingsværk

Index